+385 (035) 351-327

info@markovic-transport.hr

MARKOVIĆ TRANSPORT

VAŠ PARTNER ZA SIGURNO POSLOVANJE

POŠALJI UPIT
MARKOVIĆ TRANSPORT

LOGISTIKA

NAJAM POSLOVNOG PROSTORA

Najam poslovnog prostora od 15-300m2 na područiju Nove Gradiške. Za sve vaše potrebe. Zatražite ponudu!

LOGISTIKA

Logističke usluge dio su ponude koje osiguravamo našim partnerima, dugogodišnje iskustvo u maveriranju i skladištenju robe čine nas konkuretnim na Europskom tržištu.

MANIPULACIJA TERETOM

Nudimo uslugu transporta i manipulacije teretom na lokalnoj razini s utovarom i istovarom tereta, te transportom u cijelu Europu.

O nama

MARKOVIĆ TRANSPORT

20 godina stvaramo ime u cestovnom prometu poboljšavajući svoju uslugu iz dana u dan. Profesionalna usluga, točnost i briga o svojim partnerima rezultirala je stvaranjem brenda. Preko 60 kamino osigurava prijevoz robe svih tipova, a naš vrijedan tim brine se da svaki teret sigurno stigne na svoje odredište.

Logisitičke usluge nudimo svojim partenrima kako bi smo osigurali stabilno poslovanje te uštedjeli vrijeme. Specijalizirani smo za pružanje logističkih usluga prilagođenih individualnim potrebama i zahtjevima naših korisnika.

 • Zaprimanje robe
 • Izrada ulazno/izlazne dokumentacije
 • Utovar i istovar robe
 • Najam skadišnog prostora
 • Najam poslovnog prostora

 

Naša misija

Naša misija je pružiti najpouzdanije i najsigurnije usluge cestovnog prijevoza. Naš snažni tim posvećen potrebama naših kupaca omogućit će to! Čvrsto vjerujemo da ćemo zadovoljiti potrebe i preferencije svakog kupca pružanjem kvalitetne usluge, logističkih kompetencija, visokih etičkih standarda i prijateljskog iskusnog tima.

NAŠA VIZIJA

Marković Transport će se pozicinorati kao tržni lider dugoročnim odnosima izgrađenim na našim iznimnim uslugama. To će se uspostaviti u okruženju poštovanja, iskrenosti i odgovornosti. Stalno ćemo i agresivno slijediti naše tržišne mogućnosti. Neumorno ćemo podržavati i obučavati naš tim, naše partnere i naše dobavljače.

FAQS

NAJČEŠĆA PITANJA

Pokrivamo područije cijele Europe, a uz pomoć globalnih partnera organiziramo i pošiljke za cijeli svijet.

Vršimo prijevoz svim tipovima kamiona za pune, zbirne i opasne (ADR) terete u svim pravcima Europe.

Flota od 60+ kamiona omogučava nam da svakodnevno izvšimo preko 40 utovara na područiju Hrvatske i Europe.
kontakt

Pošalji nam upit

  Vaš partner za sigurno poslovanje!

  MARKOVIĆ TRANSPORT

  NAŠE USLUGE

  CESTOVNI TRANSPORT

  Profeisonalan i fleksibilan pristup koordiniranju transporta vaše robe, od zaprimanja narudžbe do isporuke robe, sve u koraku s vašim...

  STOVARIŠTE

  Gradite, preuređujete ili opremate svoj prostor, bogatu ponudu građevnskog materijala možete pronaći na stovarištu građevinskog materijala Marković transporta. Iz...

  LOGISTIKA

  Logističke usluge dio su ponude koje osiguravamo našim partnerima, dugogodišnje iskustvo u maveriranju i skladištenju robe čine nas konkuretnim...